Hypotheek advies

hypotheekadvies-logoVoor een uitgebreid hypotheekadvies bent u bij Quality4You Financiële Diensten aan het juiste adres.

In een eerste kennismakingsgesprek leggen wij u uit hoe wij werken en wat wij voor u kunnen betekenen. Met uw toestemming gaan wij aan de slag met onze inventarisatie, waarin wij u alle mogelijke hypotheekvormen uitleggen met de daarbij behorende specifieke kenmerken. Tevens worden de fiscaliteiten omtrent de verschillende hypotheekvormen met u doorgenomen. Na ons eerste gesprek kunt u heel bewust uw keuzes maken en kunnen wij voor u aan het werk met het maken van een passend advies.

Uw wensen en doelstellingen zijn het uitgangspunt voor ons advies. Quality4You heeft als uitgangspunt dat er geen slechte hypotheek meer bestaat in het door wet- en regelgeving gestuurde hypothekenland, echter een hypotheekvorm kan wel heel slecht bij u passen.

Er wordt een financieel plan opgesteld voor de uiteindelijke keuze. Wij brengen de inkomens-en vermogensrisico’s in kaart en adviseren hoe deze kunnen worden opgevangen.

Wij zoeken op deze manier de meest voordelige en passende hypotheek binnen de grenzen van de mogelijkheden.