quality4you-nieuw

Welkom op de website van Quality4You Financiële Diensten.

Pensioen, verzekeringen, financiele planning en spaaradvies is een greep uit de mogelijkheden van advisering die wij u kunnen bieden. Heeft u vragen over uw financiën, bent u geïnteresseerd in een second opinion of op zoek naar een enthousiaste financieel adviseur, maakt u dan een afspraak met ons.

Met vriendelijke groet,

Rob van Rijswijk

Bent u starter op de woningmarkt? Dan komt u wellicht in aanmerking voor ons gereduceerde tarief van € 2.250,-

Diensten

Hypotheekadvies

Voor een uitgebreid hypotheekadvies bent u bij Quality4You Financiele Diensten aan het juiste adres. Quality4You heeft als uitgangspunt dat er geen slechte hypotheek meer bestaat, echter een hypotheekvorm kan wel heel slecht bij u passen.

Meer...

Sparen & Beleggen

Ook voor een spaar- of beleggingsadvies bent u bij Quality4You Financiele Diensten aan het juiste adres. Quality4You is DSI gecertificeerd (Dutch Securtities Institute) en kwalificeert derhalve voor een goed vermogensadvies.

Meer...

Verzekeringen

De basis van verzekeren is het afdekken van risico’s die u zelf niet financieel kunt of wilt dragen. De premies, kosten en dekkingen kunnen voor iedere situatie anders liggen. Daarom staan wij u graag bij in uw keuze voor dergelijke producten.

Meer...

Financiële planning

Een financieel plan geeft u niet alleen inzicht, het behoedt u voor ongewenste financiele verrassingen, zorgt ervoor dat u door het inzicht tijdig stappen kunt ondernemen en geeft u besparingen mits u op de verschillende deelgebieden al een toereikend inkomen of vermogen heeft.

Meer...

Echtscheiding

Scheidingsbegeleiding vereist expertise. Onze samenwerkingspartners zijn gecertificeerd scheidingsplanners. Steeds vaker wordt de weg gevonden naar vakkundige mediation in plaats van naar een vaak kostbare advocaat. Graag brengen wij u in contact met onze specialisten.

Meer...

Werkwijze

Onze werkwijze is het beste uit te leggen middels
onderstaand schematisch overzicht:

Voor meer details over onze wijze van beloning en over
onze businesspartners verwijzen wij u graag door naar
onze dienstverleningsdocumenten.

Recensies

Alina Engibarjan
Consultant
Rob heeft ons geweldig geholpen en heeft zich in allerlei bochten gewrongen, het resultaat mag er wezen!
Jan Bijster
analist
Ik vond het erg prettig hoe Rob met ons meedacht bij het afsluiten van de hypotheek. Hij verstaat zijn vak goed.

Contact & Route

Quality 4 You
Financiële Diensten

Maasboulevard 122
3011 TX Rotterdam
010 737 15 88
info@quality4you.nl

Heeft u een vraag, of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact op.

Uw naam (vereist)

Emailadres (vereist)

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht